Informatie over de Cymbelly

Rechten!
Dit is een uitvinding van Safira van Safira Bellydance en welke is gedeponeerd bij het Benelux depot. Dit betekent dat het model niet mag worden nagemaakt door anderen zonder toestemming van Safira Bellydance.

Waarvoor is het?? 
Met de Cymbelly tovert u de cymbals / zills tevoorschijn tijdens uw performance! Niet meer de Cymbals ergens van de grond rapen of van iemand aanmenen. U kunt nu ook eerst met uw sluier opkomen zonder de cymbals al aan uw vingers!

Hoe werkt het??
De Cymbelly is een soort klein buideltje die 2 vakken heeft aan de binnenkant. In deze vakken bevind zich een haakje waaraan u de Cymbal/ zill aan het elastiekje op kunt hangen. Dan sluit u het buideltje aan de bovenkant met het drukknoopje zodat de Cymbals niet kunnen verschuiven of eruit kunnen vallen. De Cymbelly bevestig u met de clip aan uw belt/gordel aan de zijkant van uw heupen. Aan beide zijde heeft u dan 1 buideltje hangen. Zodra u de cymbals / zills aan uw vingers wil, opent u met 2 vingers één van de Cymbelly´s en dan schuift u uw duim en middelvinger in de elastiekjes van de cymbals/ zills tot ze er goed omheen zitten waarna u de cymbals eruit haalt . U heeft nu de cymbals / zills aan uw vingers!

Ziet het er ook nog mooi / leuk uit??
De Cymbelly kan telkens van uiterlijk veranderen door de Cymbelly hoes. Deze kan van dezelfde stof gemaakt worden als uw kostuum of van een stof die het meest erbij past. Een basis hoesje voor de Cymbelly is gemaakt van Satijn stof in goud / zilver kleur (zie foto hiernaast) Daardoor word het meer een geheel met uw kostuum. Het hoesje kan dan nog versierd worden met van alles wat overeen komt met uw kostuum. Voor dames met smalle heupen kunnen er ook stroken chiffon aan gehangen worden zodat het lijkt dat er een deel van de rok teruggehaald is naar boven tussen de gordel/belt. Zo verbreed u ook nog eens optisch uw heupen.

Waar is het van gemaakt?? 
De Cymbelly is gemaakt van 100 % wolvilt.

De Hoesjes variëren van stof afhankelijk van uw wensen. De Cymbelly moet op maat van uw cymbals / zills gemaakt worden zodat ze er goed in passen. Hierbij is de diameter en de dikte van belang. (de dikte meet je vanaf het gaatje van de elastiek tot aan het laagste gedeelte van de onderkant van de cymbal / zill).

Hoe komt u in het bezit van een set Cymbelly´s?? 

De Cymbelly is alleen op bestelling verkrijgbaar. Hieronder vind u de basis prijzen. Vraag Safira naar de mogelijkheden.

Neem gerust contact op met Safira